Команда Кличка звітує, що перед виборами в нарешті згадали за спорт і встановили щонайменше 150 спортивних майданчиків!

Розкажу Вам, що це за майданчики.

Отож, йдеться про майданчики для воркауту, тобто виду спорту, який базується на виконанні силових вправ, передовсім підтягування! Коштує один майданчик біля 220 тисяч грн, якщо додати кошти на встановлення, то влада витратила на цей проект біля 50 мільйонів гривень киян.

Я не рахую оплати рекламних табличок із нашою подякою Кличку за використання наших грошей!

Тепер про воркаут. Я шаную і поважаю Всіх, хто займається цим видом спорту. Але у мене питання:

невже ВСІ кияни і своїх дворах щоденно лише підтягуються!

Не менш дивним є встановлення виборчих майданчиків для підтягування восени, бо розробники забороняють використовувати їх під час дощу, вітру, ожеледиці тощо.

Нагадаю, що команда Рідної Країни в рамках проету здоровим і спортивним бути модно встановила та відремонтувала десятки спортивних майданчиків, де є місця для гри у футбол, баскетбол, волейбол, настільний теніс, тренажери для загальної фізичної підготовки. І це ми робимо без бюджетних коштів. Більше того, ми радимося з батьками і дітьми у дворах чи школах, які саме види спорту й тренажери найкорисніші та найпопулярніші для використання ВСІХ!

І моя дружня порада команді Кличка і його крутому та дорогому американському технологу:

Робіть все, що бажаєте під час виборів, але за свої гроші (адже у закордонних банках у вас їх достатньо) і під час своїх відпусток на час виборчої кампанії!

#доситьшастать по кишенях киян