Андрій Пальчевський перед мешканцями району заявив, що коли його команда прийде до влади, то ґрунтовно підійде до екологічної ситуації в місті. Наразі, в громадських приймальнях партії «Перемога Пальчевського» готують карту проблем міста, які необхідно вирішити першочергово.

Андрей Пальчевский
Андрей Пальчевский

«Десятиріччями влада тільки обіцяє зайнятися питаннями екології, але по факту єдине, що вони роблять, це заробляють гроші на схемах. Проблемних точок в Києві багато, і це не лише Дарниця. Ми разом з командою фахових екологів вже розробили дорожню карту по нормалізації екологічної ситуації в Києві. І почнемо її реалізовувати, щойно отримаємо владні повноваження. Також ми разом із жителями різних районів підіймаємо й іншу проблематику, яка потребує активного залучення спеціалістів», - завив політик.

Як стало відомо, 21 вересня в столиці в чергове горіли торф'яники. Після інциденту кияни на чолі з лідером партії «Перемога Пальчевсього» вийшли на акцію протесту.

Київська влада роками ігнорує проблеми з екологією в місті. Через це страждають люди, які живуть в місті.

Крім торф'яників, на території Дарницького району є ряд об’єктів, які здійснюють шкідливі викиди, Один з них - завод Енергія. В результаті допустимі показники по забрудненості повітря в рази перевищено.

Нагадаємо, раніше Пальчевський відвідав завод Радикал, який забруднює викидами ртуті район новобудов на метро Лісовій.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram.