Днями очільник Києва сповістив, що результатом їхньої "успішної політики" у сфері охорони здоров"я за 2020 рік є… звільнення більше 7 тисяч працівників медзакладів столиці.
І як фахівець по щоденному зачитуванню із суфлера інформації про коронавірусну ситуацію пояснив, що у всьому винна… пандемія. Про це розповідає Микола Томенко.

Томенко. Фото: скрин 1+1
Томенко. Фото: скрин 1+1


Президент не винен, уряду не винен, МОЗ не винне і команда Кличка теж!
Вони ж активно працюють і видатки на утримання влади країни і Києва збільшуються, фонтани з"являються як гриби, шоу-мости відкриваються, піар-медіа на сотні мільйонів фінансуються, друзі влади МІЛЬЯРДНІ бюджетні замовлення отримують, а лікарям - моральна підтримка через соціально-політичну рекламу з підтримкою від влади!
Коли років 10 тому, я зареєстрував Постанову про лікування посадовцій в Україні - на мене дивилися як на юродивого, каже Микола Томенко.
Коли 5 років тому, я вніс постанову про передачу 4 медичних закладів ДУСІ при Президентові ветеранам - на мене дивилися як на ворога, що зазіхнув на святе!
Але нині вже коронавірус спонукає до більшого:
щоб можновладці почали опікуватися здоров"ям людей потрібно, що вони в разі хвороби лікувалися в державних, а не приватних чи спецзакладах!
Тоді з"явиться шанс належного фінансування, придбання сучасної апаратури і призначення гідних зарплат лікарям та технічному персоналу!
П.С. Принагідно інформую, що я востаннє проходив лікування у Київській міській клінічній лікарні №9.