Відома українська актриса Ольга Сумська розповіла про своє життя у великому інтерв'ю для телеведучої Сніжани Єгорової в її передачі "Снігова лавина".

Сумська розповіла про своє ставлення до соціальних мереж і як часто сидить в Instagram, TikTok.

"А як без цього? Раніше я навіть не могла уявити, що оволодію всіма премудростями – хештеги, посилання і так далі. Це сьогоднішній день. Я є в Тіктоку. Я думаю, що там тільки юні діти до 12 років. Дочка теж критикує мою присутність в Тіктоку, каже: "Мам, ну ти що, навіщо це тобі?"Тікток це теж корисний ресурс, там можна викладати кулінарні рецепти, не тільки гламур. Поки не танцюю, але виявляється це теж якась аудиторія",-каже Сумська.

Також артистка розповіла, як в останні роки змінилися зарплати в індустрії.

"Гонорари стали поменше зараз у зв'язку з ситуацією. Звичайно, зараз 50% заповнюваності залу і звичайно це неприємна історія. До карантину особливо нічого не змінювалося. Ми їздимо по країні, я давно не служу в Академічному театрі, тому що поєднувати дуже складно", - каже Ольга.

Сумська постійно гастролює і не виступає на сцені постійного театру. Єгорова поцікавилася, як їй вдається вижити в таких умовах постійної дороги, переміщень і життя на колесах.

"Не можна інакше, тому що за мене це ніхто не зробить. Було б нудно займатися чимось одним. Я така людина, коли мені всього потрібно більше. Багато всього, роботи багато. Це мій ритм, він заповнює, наповнює мене і дає певну енергію. Моторчик, який працює і я без цього вже не можу.