Відома журналістка приголомшила прихильників фотографією зі студії ТСН

Популярна телеведуча Лідія Таран дуже часто ділиться зі своїми шанувальниками різноманітними фотографіями в соціальних мережах. Окрім кадрів з дому чи відпочинку, іноді вона показує і «інший бік телеекрану». Так, на це раз ведуча ТСН показала, що вона робить в студії, крім того, що веде програму новин.

Лідія Таран. Фото: YouTube, скрін
Лідія Таран. Фото: YouTube, скрін

В кадрі можна помітити, що Лідія вже готова до роботи: в неї вже є макіяж, зроблена укладка, а сама вона в стильному діловому костюмі блакитного кольору, які вона одягла разом зі світлою блузою. Здавалося б, в такому вигляді вона може одразу вмикатися до ефіру, однак в Таран знайшлися справа важливіше – вона прибирає. Позує телеведуча зі шваброю в руках.

В своїй публікації журналістка сама прокоментувала нові фотографії з гумором. За словами ведучої, її колеги по цеху після себе залишили чимало старих новин. Саме тому, пише Таран, їй довелося прибирати в студії, бо її новини люблять, коли їх заносять в чисте приміщення. Позаду журналістки також можна побачити камери та студійне світло: скоріше за все, зробила ці фотографії телеведуча перед тим, як виходити до ефіру.

Доречі, нещодавно ведуча Телевізійної служби новин перехворіла на коронавірус. Через це мінімум декілька тижнів вона була вимушена знаходитися вдома. За цей час вона встигла відпочити та подивитися чимало серіалів, проте це було все ж дуже нудно. Зате після одужання, як писала вона в соціальній мережі, вона була дуже рада тому, що знову повернулася до роботи. Тож прихильники можуть побачити, наскільки журналістка любить свою справу.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що телеведуча Ольга Фреймут в соціальній мережі показала черговий урок з етикету. В результаті Володимир Остапчук показав свій варіант поради колеги, чим розсмішив користувачів інтернету.

Також повідомлялося, що телеведуча Леся Нікітюк показала нове фото з відпочинку. В кадрі зірка телебачення продемонструвала свою розкішну фігуру.

Крім того, Леся Нікітюк продемонструвала свою фігуру в спокусливому вбранні. Прихильники обсипають білявку компліментами.