Українська співачка причарувала новим стилем

Відома артистка Наталя Могілевська регулярно радує прихильників новими знімками в соціальній мережі. При цьому співачка часто дивує новим стилем. На цей раз вона повстала перед камерами в незвичному образі. Таке фото вона виклала на своїй сторінці в Instagram.

Наталя  Могілевська. Фото: YouTube, скрін
Наталя Могілевська. Фото: YouTube, скрін

В кадрі Могілевська позує в стильному кардигані, на якому можна помітити намальовані сніжинки. В одній руці вона тримає свій телефон, а також щасливо посміхається на камеру. Крім того, неможливо відірватися від стильного макіяжу співачки: тут артистка з більш нюдовим мейкапом, який виглядає і жіночно, і дуже природно. Своє волосся вона зібрала в хвостик, хоча зазвичай Могілевська з’являється перед камерами з розпущеними локонами.

В своєму дописі вона розповіла дещо цікавого зі свого життя. Нещодавно вона пропонувала прихильникам здогадатися, чи правдиві факти, які вона написала в себе на сторінці. Як виявилося – ні. Так, співачка зізналася, що в 17 років їй пропозицію ніхто не робив. Крім того, вона ніколи не ховалася в шкурі оленя, хоча деякі прихильники чомусь в це повірили. Також Наталя розповіла, що їй ніколи не пропонували читати реп. Проте як виявилося, співачці пропонували попрацювати в жанрі рок. Багатьом точно було б цікаво уявити артистку в такому амплуа. Хто знає, можливо, колись вона поекспериментує.

Що до нового образу, то прихильники точно в захваті. Варто зазначити, що не так давно артистка змінила і колір волосся – тепер на фотографіях її можна побачити білявкою. За думкою багатьох підписників зірки, в такому образі вона виглядає точно дівчинкою-підлітком – настільки юною бачать шанувальники свого кумира.

Доречі тепер Наталя питає в прихильників, чи варто їй повертатися до минулого кольору волосся. Тепер підписники вирішують, шатенкою артистка буде чи білявкою. За словами співачки, її команда обов'язково перевірить статистику з відповідями.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що в мережі з’явилися нові фото співачки Ані Лорак. В кадрі вона позує в спокусливому вбранні, яке ідеально підкреслює її фігуру.

Також повідомлялося, що українська акторка та зірка шоу «Холостячка» Ксенія Мішина розповіла, що захворіла. В соціальній мережі вона поділилися подробицями свого стану.

Крім того, акторка серіалу «Свати» Ганна Кошмал здивувала прихильників новою фотографією в соціальній мережі. Шанувальники вражені красою акторки.