Як передає Рідна країна, НАЗК звернулося до суду щодо можливого адміністративного порушення головою Громадського руху “Рідна країна” Миколою Томенком у частині розміщення та оплати зовнішньої реклами у містах Києві та Вишгороді з текстом:
«Бюджет Києва в інтересах Киян, а не друзів мера!»

Суд
Суд
Суд

Під час судового засідання адвокат Микита Черевичний переконливо довів законність дій Громадського руху “Рідна країна” та його лідера Миколи Томенка.
Тому Подільський районний суд постановив впровадження у справі про притягнення до адміністративної відповідальності М.В.Томенка закрити у зв‘язку з відсутністю у його діях складу адміністративного правопорушення.
З огляду на це переконливо прошу всі ЗМІ, які поширили інформацію НАЗК про моє можливе адміністративне порушення, відповідно й оприлюднити інформацію “Рідної країни” щодо рішення суду на нашу користь. У іншому випадку ми будемо вимагати всіма правовими методами від таких ЗМІ виконати приписи національного законодавства.
П.С. І наша дружня порада НАЗК бути більш прискіпливими при перевірці:
– законності використання мільярдів бюджетних коштів парламентськими партіями;
– достовірності інформації щодо зберігання та сплати податків з мільярдів та сотень мільйонів гривень готівкових коштів задекларованих посадовцями та депутатами!

Блог Миколи Томенка