Як повідомляє Центр інформації УПЦ з посиланням на Синодальний відділ із взаємин Церкви з суспільством та ЗМІ, збірник «Своїх не лишаю!» розповідає про чудеса, які святий Іоанн Кронштадський являє людям. Пише Знай.юа.

«Багато людей не вірять у дива, бо ніколи з ними не стикалися. А тим часом вони є абсолютно реальними і відбуваються досить часто. Потрібно просто впустити їх у своє життя, навчитися їх бачити. Ця книга - про дивовижний світ чудес, що нас оточує, і те, як до нього можна увійти. Ця книга - про чудеса Іоанна Кронштадтського, великого російського святого і чудотворця, сучасні його чудеса, дивовижні випадки порятунку, здавалося б, «нерятованих» людей і рішення, здавалося б, нерозв'язних проблем. Це не містика, не релігійні забобони. Це реальність», – поділилися автори.


Книга підготовлена петербурзькими журналістами за підсумками спілкування з тими, чиє життя змінилося чи було врятовано за молитвами до святого Іоанна Кронштадтського у наш час.

Святий праведний Іоанн Кронштадтський за життя звершив безліч чудес, і про них теж можна прочитати у книзі, але не менше дивовижних подій, пов'язаних з його ім'ям, відбуваються і в наші дні.

Видавець книги – Благодійний фонд «Іоаннівська сім'я», який об'єднує понад 200 церковних парафій та близько 80 православних організацій соціального служіння, названих ім'ям святого праведного Іоанна Кронштадтського у Росії та 20 країнах світу.