Євген Єнін подякував рятувальнику, який виніс немовля. Відповідне відео з'явилося на його офіційній Фейсбук-сторінці. Пише Знай.юа.

Перший заступник міністра МВС поспілкувався з полковником служби цивільного захисту ДСНС Олександр Гвоздиком. На одній з пожеж 22 листопада він разом з командою врятував більше тридцяти людей. Більш того, Олександр Гвоздик став героєм знаменитої фотографії, в якій він виніс шестимісячну дитину, даючи йому дихати своїм киснем.

"Поспілкувався з Олександром Гвоздиком, героєм сьогоднішнього дня. Він разом із колегами-рятівниками евакуювали більше 30 людей із палаючої столичної висотки. Запам'ятався він всім одним фото на якому віддав свій кисневий апарат крихітній дитині. Перед тим, як піти додому, зателефонував познайомитися та сказати йому дякую", - повідомляє Євген Єнін на своїй сторінці в Фейсбук.

Свій пост він забезпечив відеозаписом, в якому показав свою розмову з Олександром Гвоздиком. Полковник ДСНС розповів, що тоді пожежа сталася на дев'ятому поверсі. Коли рятувальники приїхали на місце, то дізналися що в будівлі є люди: мама, Бабуся і дитина. В першу чергу рятувальники прийшли до висновку, що потрібно рятувати дитину, одягнувши йому кисневу маску, а потім інших

"Спасибі вам. Хоч ви героєм себе не вважаєте, але мимоволі сьогодні стали героєм дня", - повідомляє Євген Єнін.