Похоже еще один кандидат на выход по следам Тимошенко

Гена Друзенко написал пост об охреневших

ОРІЄНТУВАННЯ ДЛЯ ЗЕЛЕНСЬКОГО та #НАБУ

На днях я описував проблеми, що виникли з ввезенням швидкої для Перший добровольчий мобільний шпиталь ім. Миколи Пирогова. Час продовжити цю історію.

В органах багато порядних та професійних людей, які цінують подвиг медиків-добровольців #ПДМШ. Тому наразі я точно знаю, що на #ПДМШ в Державна митна служба України дійсно виставлено т.зв. "орієнтування". Тобто нас напевно підозрюють в контрабанді. Хоча це абсурдно, бо як неприбуткова організація та складова Сил оборони України #ПДМШ і так звільнено від усіх мит і податків при завезенні гуманітарної допомоги в Україну...

Але менше з тим: "орієнтування" є, а отже від 6 січня цього року будь-яка допомога, що їде до нас з-за кордону задля порятунку життя захисників України на фронті, буде зустрічати перешкоди на митниці. В звʼязку з цим пропоную Президенту України Володимиру Зеленському та #НАБУ своє "орієнтування".

Черкасський Руслан Анатолійович – заступник голови Державна Митна Служба України. Судячи з офіційної біографії, ніколи не працював в бізнесі. З 1993 року з перервами працює в органах ДМС. З 32 років трудового стажу 31 – на державній службі. Типовий представник "донецького клану" – стрімке карʼєрне зростання (аж до першого заступника Голови ДМС) припадає на перше та друге премʼєрство Януковича.

Судячи з усього, "незамінний професіонал", який забезпечує виконання митницею усіх забаганок влади, незалежно від імені чинного президента, премʼєра та складу парламента.

А тепер, увага "орієнтування":
людина, що жоддного дня не працювала в бізнесі:
– катається на Bentley та Land Cruiser, номера якого відсутні в реєстрі МВС України;
– має нерухомість не тільки в центрі Києва й в ОАЕ;
а також оформлені на брата:
– кілька квартир на Старонаводницькій;
– будинок площею майже 350 кв.м., в якому фактично проживає заступник голови ДМС, по вул. Петра Радченка в Києві

Але що найцікавіше: в квітні 2017 року рідний брат Руслана Черкасського Валерій, в домі якого в Києві проживає заступник голови ДМС, отримав службове повідчення т.зв. "Государственного комитета водного и рыбного хозяйства ДНР", а в 2019 році – дозвіл для переміщення осіб через лінію розмежування у межах Донецької та Луганської областей. До речі, рідний брат заступника голови ДМС досі зареєстрований (і на 05.08.2019 фактично проживав) в окупованому Донецьку.