Все ближче день проведення місцевих виборів в Україні, в зв'язку з чим, кількість передвиборчого піару вже перевищує всі допустимі норми. Депутат Київради Юрій Левченко на своїй сторінці в Facebook розповів, як проходить підготовка до виборів в столиці. Наводимо текст депутата без змін.

Виборі. Фото: скріншот Youtube-відео
Виборі. Фото: скріншот Youtube-відео

Яким треба бути цинічним, щоб на своїх прес-конференціях закликати всіх киян бути обережними, дотримуватися дистанції, "менше шастати", надсилати свої перевіряючі служби на малі кафешки (поки власний ресторан Авалон спокійно працює), а потім в примусовому порядку зганяти бюджетників для своєї масовки заради передвиборчого піару.

Вчора нам стало відомо, що вчителям Святошинського району в примусовому порядку наказали зібратися біля кінотеатру «Лейпциг», щоб з оплесками зустрічати Кличка, який має приїхати з телекамерами, щоб попіаритися на його ремонті.

У мене була запланована зустріч з виборцями, тож представники нашої команди Народовладдя - депутати Київради Прохор Антоненко і Кутняк Святослав - поїхали туди, щоб запитати у Кличка хто дав таке незаконне розпорядження в примусовому порядку зганяти бюджетників?

Те як поводив себе Кличко, щоб не відповідати на незручні питання, я залишу без коментарів, просто подивіться відео.

До речі, зверніть окрему увагу на те, що деякі люди під кінотеатром просто закривали свої обличчя, коли у них питали "а що вони тут роблять?"

Кличко зганяє бюджетників в якості "масовки" заради передвиборчого відеоролику Яким треба бути цинічним, щоб на своїх...

Gepostet von Юрій Левченко am Freitag, 2. Oktober 2020