Працівники скаржаться на роботу в компанії «Нова пошта»

Такі відгуки можна побачити на порталі otrude.net. Варто зазначити, що тут на сторінці компанії «Нова пошта» можна знайти і позитивні, і негативні відгуки. Звичайно, що ніде не можуть бути задоволені абсолютно всі, однак щодо претензій, то вони частіше у критиків дуже схожі.

Нова пошта. Фото: YouTube, скрін
Нова пошта. Фото: YouTube, скрін

Так, загалом скаржаться на заробітну плату. Один з працівників (або екс-працівників), який працював касиром відділення в Броварах зазначив, що в відомості є декілька характеристик, про які кожному працівнику невідомо нічого. Через це часто виходить, за словами коментатора, що можеш працювати з усіх сил, а виявиться, що був маленький обіг посилок, і ти отримав копійки.

Крім того, анонім зазначив, що якщо мова йде про хлопця, то тут одразу треба розуміти, що не вийде бути просто касиром. За словами чоловіка, він по документах був якраз касиром, але на практиці виконував і інші обов’язки – наприклад, сканування та вантаж.

«Врахуйте, якщо ви хлопець і йдете працювати на НП, то знайте - ви будете в поодинці затягувати / витягувати в машину клітини під тонну, розвантажувати 400-500 посилок за 15 хв, а якщо не встигнете то штраф», - пише чоловік, назвавши компанію «китайською копією Амазону».

Відгук. Фото: otrude.net, скрін

При цьому варто зазначити, що є і більш позитивні відгуки. Так, чоловік, який працював керівником підрозділу в компанії зазначив, що коли йому по роботі треба було об’їздити чимало відділень, то він помітив, що є купа працівників, які просто сидять на місці та скаржаться. Якщо є бажання багато заробляти – то будь готовий багато працювати, впевнений чоловік. Також він підкреслив, що в НП дійсно є можливості для розвитку кар’єри.

Проте, сказав чоловік і про мінуси. Наприклад, показники повинні робити ті люди, вважає він, які дійсно самі пройшли цей шлях, а не звичайні статисти. Також, на думку працівника (або екс-працівника), варто б змінити систему мотивації, щоб заробіток залежав конкретно від того, скільки людина працює, щоб ті, хто лінується, не отримували грошей порівну з іншими. Доречі, заробітна плата, за словами цього коментатора, в компанії завжди стабільна та своєчасна.

У висновку можна сказати, що багато як і критики, так і більш позитивних коментарів. Варто додати, що тому, що люди пишуть в коментарях, не варто вірити на всі 100 відсотків, тому що не вся інформація в мережі може бути правдивою – як і у випадку з НП та іншими компаніями, це не стовідсоткові факти, а думки різних людей.

Відгук. Фото: otrude.net, скрін

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що в Міністерстві соціальної політики пояснили, як тепер пенсіонери будуть отримувати свої виплати. Варто зазначити, що правила доставки від «Укрпошти» в уряді вирішили змінити.

Також повідомлялося, що в НП розповіли, що сплачувати свої посилки тепер можна новим способом. Зазначається, що тепер у відділені можна навіть не діставати свій телефон чи банківську картку.

Крім того, президент України Володимир Зеленський прокоментував ситуацію з карантинними виплатами. За думкою гаранта, уряд зобов’язаний подбати про громадян в такий нелегкий час.