Під час зустрічі ректор університету Сергій Вітвіцький ознайомив гостей закладу освіти з діяльністю університету та перспективами його розвитку. Пише Знай.юа.

У головному корпусі університету для гостей провели презентацію навчального закладу. Пані заступниця Міністра та очільник поліції Донеччини побачили розвиток матеріально-технічної бази ДонДУВС, проінспектували хід ремонтних робіт приміщення майбутньої ДНК-лабораторії, відкриття якої планується наприкінці березня поточного року.

Ректор ДонДУВС зазначив, що відкриття ДНК-лабораторії в університеті надасть можливість розширити внутрішню структуру ЗВО, відкривши на базі лабораторії слідчо-криміналістичний факультет. Основним призначенням лабораторії є проведення експертиз для поліції Донецької та Луганської областей.

На сучасному експертно-криміналістичному обладнанні здобувачі вищої освіти університету і практичні працівники поліції зможуть удосконалювати набуті теоретичні знання та підвищувати свій професійний рівень. Оснащення для ДНК-лабораторії надається за підтримки міжнародних партнерів: Консультативної Місії Європейського Союзу, Управління ООН з обслуговування проектів (UNOPS), Єврокомісії в Україні.

Наприкінці зустрічі Мері Акопян висловила впевненість в доцільності створення ДНК-лабораторії на базі ДонДУВС та підтримку даної ініціативи з боку МВС України.