Гуморист Максим Галкін показав нове фото Лізи та Гаррі

Прихильники дуже люблять спостерігати за родиною Алли Борисівни Пугачової та Максима Галкіна. Тим паче, що гуморист дуже часто ділиться в соціальній мережі новими кадрами з їхніми дітьми. На цей раз артист показав на своїй сторінці в Instagram, як він займається з дітлахами.

Алла Пугачова. Фото: YouTube, скрін
Алла Пугачова. Фото: YouTube, скрін

На фото можна побачити, як маленькі Гаррі та Ліза сидять перед ноутбуком. Поруч з ними позує щасливий та усміхнений батько. Особливо привертає увагу маленька донечка Пугачової та Галкіна: тут Ліза позує з розпущеним волоссям, хоча частіше за все вона перед камерою з хвостиками або косичками. Дівчинка навіть може нагадати маленьку принцесу Рапунцель. Доречі, часто прихильники кажуть, що Ліза схожа на Аллу Борисівну, якщо згадати, якою Примадонна була в юності.

Як виявилося, перед ноутбуком діти з батьком зібралися не випадково. В своєму дописі Галкін підкреслив, що він з дітьми займається англійською. Під час карантину це теж робити можливо, адже гуморист обрав онлайн-школу. По посмішках дітей, каже Галкін, можна побачити, наскільки їм подобається займатися.

Варто зазначити, що в мережі часто батьки сперечаються між собою про те, чи варто вчити дітей іноземним мовам змалечку. Здається, в Галкіна таких питань не виникає, бо він покладається на власний досвід: за словами чоловіка Примадонни, він сам є поліглотом, що дуже допомогло йому в житті. Такі ж можливості він хоче дати і своїм дітям, зазначив гуморист.

В коментарях деякі прихильники здивувалися тому факту, що Максим – поліглот. Проте віддані шанувальники нагадали, що дитинство Галкін провів у Німеччині, тому він добре володіє німецькою. Окрім цього, артист знає англійську і може розмовляти французькою. Тож він точно зможе передати таку пристрасть до вивчення мов і своїм дітям.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що співачка Наталя Могілевська здивувала прихильників новим образом. В соціальній мережі артистка виклала фото, на якому вона позує зовсім в іншому амплуа.

Також повідомлялося, що молода артистка Аліна Гросу приголомшила шанувальників в соціальній мережі новими фото. На цей раз артистка приміряла дуже спокусливе вбрання та продемонструвала розкішну фігуру.

Крім того, повідомлялося, що співачка Ані Лорак показала свою струнку фігуру в спокусливому образі. Прихильники в повному захваті від таких фотографій.