Юрій Горбунов спародіював Тіну Кароль

Нещодавно в Україні на телеканалі 1+1 почався показ нового шоу - Ліпсінк Батл. Телеведучий Юрій Горбунов зважився прийняти в ньому участь та зробив пародію на колегу по сцені в шоу "Танці з зірками" Тіну Кароль. Співачка та дружина телеведучого Катя Осадча від його перевтілення просто втратили мову. Відео опубліковане на YouTube-каналі шоу.

Юрій Горбунов та Тіна Кароль. Фото: скріншот YouTube-відео
Юрій Горбунов та Тіна Кароль. Фото: скріншот YouTube-відео

В новому розважальному шоу головна задача зірок не співати, а максимально правдоподібно відтворити образ героя, повторити його манери й жести, а також потрапляти в фонограму.

Цього разу багатьох здивував телеведучий Юрій Горбунов. Він наважився на сміливий експеримент та вдягнув сукню. Йому потрібно було спародіювати виступ Тіни Кароль.

Судячи з реакції Тіни Кароль та телеведучої Каті Осадчої вони аж ніяк не очікували побачити на сцені Юрія Горбунова, тим паче у такому образі.

На телеведучому було біле плаття з червоними латексними штанами. Також Юрія нафарбували та надягли перуку, щоб він максимально був схожий на українську співачку.

Телеведучий запалив на сцені, відтворивши не тільки образ співаки, а також станцював разом з танцюристами. Пародія на Тіну Кароль була досить схожою.

Щоправда, Тіна Кароль та дружина телеведучого Катя Осадча не змогли втриматися від сміху, побачивши телеведучого у жіночому вбранні. Тіна в якийсь момент навіть почала кричати від подиву.

Юрій Горбунов в образі Тіни Кароль. Фото: скріншот YouTube-відео

Телеведучий виконав декілька відомих з кліпу співачки рухів та влаштував незабутнє шоу. Так він вирішив поборотися за звання найкращого пародиста країни.

Це шоу виникло в США, а його формат вже йде у 10 країнах світу. Тепер українські телеглядачі зможуть оцінити старання зірок в пародіюванні своїх колег.

До слова, під відео вже немало українців оцінили роботу Юрія Горбунова в новому шоу. Їм сподобалось, як телеведучий скопіював співачку. Правда, деякі глядачі відмітили, що на Тіну Кароль в шоу аж занадто багато пародій.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що Тіна Кароль на відео виконала пісню, випадково "засвітивши" в халаті своє декольте.

Також ми писали, що Настя Каменських та Потап почали виясняти стосунки прямо в відео, фанати затамували подих.

Нагадуємо, що у мережі показали містечко під Києвом, де мешкає багато українських зірок.